HOME

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Nederland

Veelgestelde vragen ...

 

Wordt er een contract opgemaakt ?

Er wordt geen enkel contract opgemaakt, ook geen enkel document met kleine lettertjes. Iedereen is volledig vrij van mee te doen of niet. U kunt op gelijk welk moment starten of eindigen.

 

Hoe kan ik me aanmelden ?

Op de website www.fietsoplaadpunten.be in de rechterkolom op de afbeelding "Meld hier uw oplaadpunt" klikken, gegevens invullen en klikken op VERZENDEN.  Of door te klikken op deze link: http://www.fietsoplaadpunten.be./inlichtingenformulier.html

 

Hoeveel kost het en wat heb ik daarvoor ?

Om uit onze kosten te komen vragen we een kleine vergoeding van 15 Euro per jaar. We publiceren voor u een volledige pagina met uw gegevens op onze website (we kopiŽren enkele foto's van uw website en voegen toe: volledig adres + telefoonnummer + website & e-mail-adres + eventueel een kleine tekst + een Google map kaart). U ontvangt ook een sticker om aan deur of raam of elders te bevestigen. Door het grote succes betaalt men vanaf nu een EENMALIGE vergoeding van 15 Euro !!!

 

Ik heb geen website, wat dan ?

Dan maken we zelf een ontwerp met daarop duidelijk uw gegevens vermeld. We zoeken op het web of we soms een foto van uw zaak kunnen vinden. U mag ons ook foto's doorsturen via e-mail. Het aantal foto's is echter beperkt tot maximum 5. Er staan al heel wat voorbeelden op de website.

 

Kan ik mijn gegevens nog wijzigen na publicatie ?

Ja, na de publicatie ontvangt u van ons een mail en kunt u nog wijzigingen aanbrengen (eventueel andere foto).

 

Hoe lang duurt het vooraleer ik op de website sta ?

Dat kan enkele dagen duren.

 

Is een stopcontact voldoende ?

Ja, een stopcontact is voldoende om een elektrische fiets op te laden. De fietser moet wel de oplader mee hebben, dit staat uitdrukkelijk vermeld op onze website (er bestaan al veel merken die elektrische fietsen produceren en dus veel verschillende opladers).

 

Hoeveel kost mij zo een oplaadbeurt en hoeveel mag ik er voor vragen ?

We schatten dat een oplaadbeurt voor een elektrische fiets ongeveer 1 Euro aan elektriciteit kost. Aan de fietser vraagt men meestal 2,5 of 3 Euro. Sommige uitbaters doen dit echter gratis wanneer er gegeten, gedronken of overnacht wordt.

 

Wordt er promotie gemaakt voor de fietsoplaadpunten.

Ja, er wordt ten gepaste tijde promotie gemaakt bij de toeristische diensten, de pers, media, gemeentebesturen, seniorenweb, enz.  Iedereen die op de website staat zal regelmatig een mail krijgen over de acties die we ondernemen.

 

www.fietsoplaadpunten.be is een initiatief van

FIETS & Co bvba

Groendreef 53

9160 Lokeren

0494 74 09 90

contact@fietsoplaadpunten.be